Ik ben Coen Coumans woonachtig in Ospel (Limburg), voorheen ben ik kalkoenhouder geweest. Sinds eind 2013 handel ik in kokosstrooisel.

Om de productie op te schalen is begin 2014 CoCo Dry® opgericht. CoCo Dry® houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van kokosstrooisel voor de vleeskuikenhouderij, kalkoenhouderij en eendenhouderij.

Door mijn ervaring kan ik u van een goed advies voorzien en u een product aanbieden dat volledig aan de strengste eisen van de pluimveehouder voldoet.

CoCo Dry® is samengesteld uit plantenresten die een behandeling hebben ondergaan onder hoge druk en hoge temperaturen voor de productie van oliën voor de farmaceutische en cosmetische industrie. Hierdoor is CoCo Dry® vrij van ziektekiemen en salmonella’s.

CoCo Dry® heeft een zeer grote vochtopname en vochtafgifte. Hierdoor is er minder geur en ammoniak. Tevens geeft CoCo Dry® een grote reductie van  voetzoollaesies. CoCo Dry® is makkelijk te mengen met uw huidig product. CoCo Dry® is natuurlijk ook geschikt voor rundvee, varkens, schapen en paarden.

Alle leveringen van CoCo Dry ® worden onderzocht op salmonella’s en schimmels. Tijdens het verwerkingsproces wordt het stof afgevangen en is het mogelijk om een salmonella-/schimmeldodend middel toe te voegen.

Het product kan tegen de scherpste prijzen worden aangeboden.

Coen Coumans